Wij scoren gemiddeld een 9,7 op gebied van verkoop!

Uw droomhuis vinden of uw huidige woning met succes verkopen? Dat is al meer dan 20 jaar onze belangrijkste taak. Als full-service makelaar begeleiden we het aan- of verkooptraject van A tot Z, zo hebben we bijvoorbeeld onze eigen professionele fotograaf in huis en zijn we gespecialiseerd in het maken van plattegronden. Naast aan- en verkoop kunt u bij ons ook terecht voor een (gevalideerd) taxatierapport en de verhuur van uw woning.

Door onze unieke combinatie van kennis, ervaring en betrokkenheid weten we de kansen op de woningmarkt optimaal te benutten. We staan dicht bij u als klant en onze persoonlijke aanpak maakt het verschil.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of loop gerust eens binnen op ons kantoor aan de Boslaan 1.

Veel plezier met het zoeken naar úw thuis en alle tools die we aanbieden op onze Sol Makelaardij website!

Neem contact op Bekijk ons aanbod

Team Foto

Welkom bij Sol Makelaardij

Passend aanbod automatisch in je mail?

team sol

Taxaties

Een objectieve en onafhankelijke waardebepaling van onroerend goed, dat is een taxatie. Meestal is een taxatie nodig bij de aanvraag van een hypotheek, maar ook voor een taxatie voor een boedelscheiding of erfenis kun je bij ons aankloppen.

Afspraak maken Meer informatie