Beschrijving

We bieden u hierbij een prijstechnisch zeer interessante woning met bijzonder veel mogelijkheden.
Deze zeer ruime, vrijstaand geschakelde woning met dubbele garage, welke de nodige modernisering en onderhoud behoeft, is uitermate geschikt voor het creëren van uw levensloopbestendige woning. Naast de fraaie hoekligging, beschikt het huis over vier slaapkamers, werk-/speelkamer op de begane grond én een vrije achtertuin op het zuiden.

Indeling

Begane grond
Overdekte entree, royale ontvangsthal met tegelvloer, meterkast, garderobekast, trapopgang en toiletruimte met staand toilet en fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer, slaapkamer en tussenhalletje naar berging/garage.
De slaapkamer (12,8m²) is voorzien van houten vloer, stucwerk wanden en houten schroten plafond. Deze ruimte kan ook uitstekend dienst doen als speel- of werkkamer.
Ruime living met tegelvloer, stucwerk wanden/plafond, lamellen plafond met inbouwspots en schouw met gashaard. 
De keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en voorzien van eenvoudige keukenopstelling met kookeiland en loopdeur naar de tuin.

Eerste verdieping

Ruime overloop met laminaat, stucwerk wanden en gevelraam.
Geheel betegelde vergrote badkamer (7m²) voorzien van ligbad, douche, meubel met wastafel en staand toilet.
Vier ruime slaapkamers allen met laminaatvloer, stucwerk wanden en waarvan 1 slaapkamer met meubel voorzien van wastafel.

Overige verdiepingen

Dubbele garage:
Dubbele inpandig bereikbare garage waarvan 1 garage momenteel in gebruik is als bijkeuken/berging (22,2m²) en aansluitend 2e garage (21,4m²) met elektra en sectionaaldeur. De bijkeuken/berging beschikt over een tegelvloer, aansluiting wasapparatuur, opstelling HR-combiketel Intergas 2012, loopdeur naar de oprit en doorgang naar de garage.

Tuin

Vrij gelegen tuin op het zuiden met terras aan huis, achterom en buitenkraantje. Achterin de tuin is de separate houten berging (3.5m bij 3.05m) gelegen.

Bijzonderheden

•	Grote, vrije tuin op het zuiden.
•	5 ruime slaapkamers waarvan 1 op de begane grond.
•	Dubbele garage.
•	Dakbeschot (hoofddak) 2015.
•	Mogelijkheid tot creëren van een bad-/speel-/werkkamer (berging).
•	De ruimte om in de tuin een grote overkapping met ruime berging te realiseren.
•	2 nieuwe scholen (LO) op korte loopafstand.
•	Groenvoorzieningen en sportaccommodaties in directe nabijheid.
•	Ten tijde van de bezichtiging zal de bouwkundige staat/mogelijkheden worden toegelicht! Tevens is een recent bouwkundig rapport ter inzage aanwezig.
•	Koper dient rekening te houden met moderniserings-/renovatiekosten, hiermee is in de prijsstelling rekening gehouden.

Kenmerken