Beschrijving

In prettige woonomgeving van de Genderbeemd ligt deze ruim bemeten bungalow met berging, gelegen op korte afstand van basisonderwijs, Winkelcentrum Kastelenplein, Maxima Medisch Centrum, ASML, High Tech Campus en uitvalswegen A2, A67 en openbaar vervoer!

Indeling

Entree, hal met meterkast (vernieuwd 2020), ruime toiletruimte met toilet en fonteintje, deur naar woonkamer en deur naar hobby/werkkamer.
De hobby-/werkkamer is voorzien van laminaatvloer en een lichtkoepel. Géén gevelramen aanwezig. Vanuit deze ruimte is tevens de badkamer bereikbaar.
Riante woonkamer van ruim 45 m² met aansluitende serre/tuinkamer met tegelvloer, stucwerk wanden. De serre is voorzien van een schuifpui en elektrisch bedienbare zonnescreens bij de bovenlichten.
Ruime keuken met nieuwe hoek opstelling en voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, combioven en vaatwasser. Vanuit de keuken toegang naar de bijkeuken/inpandige berging met buitendeur, opstelling HR-combiketel 2007 en aansluiting wasmachine.
De grote slaapkamer met laminaatvloer, stucwerk wanden en plafond heeft eveneens toegang tot de tuin en is direct grenzend aan de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, 2e toilet en badmeubel met wastafel.

Overige verdiepingen

Berging:
De extra deels houten/deels stenen berging die is gelegen achter in de tuin is ruim bemeten.

Locatie:  
Gelegen op korte afstand van basisonderwijs, Winkelcentrum Kastelenplein, Maxima Medisch Centrum, ASML, High Tech Campus en uitvalswegen A2, A67 en openbaar vervoer!

Tuin

Gezellige tuin die deels is voorzien van bestrating, borders en achterom middels poort.

Bijzonderheden

•	Royale uitgebouwde living met serre.
•	Gunstig gelegen nabij uitvalswegen en High Tech Campus.
•	Moderne nieuwe keuken.
•	Inpandige berging.
•	Vrij parkeren voor de deur en op achtergelegen parkeerterrein.
•	Pand verkeert in goede staat.

Kenmerken