Beschrijving

Deze ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers, terras overkapping en tuin op het Zuiden in wijk “Woenselse heide” is gunstig gelegen nabij Winkelcentrum Woensel, Scholen (zowel B.O. als V.O.), sportvoorzieningen en ziekenhuis.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met laminaatvloer, stucwerk plafond, wanden voorzien van behang en deels houten schroten, meterkast en trapopgang.    Ruime woonkamer met laminaatvloer, wanden voorzien van granol en schoon- metselwerk, balken plafond. (wit geschilderd).   Open keuken met laminaatvloer, lichte hoekopstelling en losstaand blok, voorzien van 4-pits keramische kookplaat, RVS-afzuigkap, oven, mengkraan met wasbak,  diverse boven en onderkasten, inbouwspots en een Duropal werkblad, deur naar tuin.

Eerste verdieping

Overloop met laminaatvloer, wanden voorzien van behang en grof stucwerk, houten schroten plafond en inbouwkast.  Slaapkamer 1 met laminaatvloer, wanden voorzien van behang en stucwerk plafond.  Slaapkamer 2 met laminaatvloer, wanden voorzien van granol en behang, stucwerk plafond.  Slaapkamer 3 met laminaatvloer, wanden voorzien van behang en stucwerk plafond.  Eenvoudige badkamer met ligbad, handdouche en grote douchkop, vaste wastafel en aansluiting was-apparatuur. De badkamer is een renovatie project!

Tweede verdieping

Vaste trap, overloop met laminaatvloer, grof stucwerk, opstelling van een Vailliant HR-combiketel 2004 en inloop garderobekast.   4e grote slaapkamer met laminaatvloer, grof stucwerk wanden en deels kunststof lamellen en een dakkapel.

Tuin

Volledig bestraatte achtertuin met terras overkapping met licht-doorlatende platen, berging en overdekte achterom.

Berging:
Berging in achtertuin voorzien van elektra.

Bijzonderheden

•	In rustige wijk “Woenselse Heide” gelegen op loopafstand van winkels, sport en ziekenhuis
•	Overkapping aan achtergevel
•	Tuin op het Zuiden
•	Ideale starterswoning!
•	Men dient rekening houden met opknapkosten, hier is in de prijsstelling rekening mee gehouden, voordeel dat je het geheel naar eigen smaak kunt inrichten.

Kenmerken